Romana English Espańol(Spanish Formal International)
Coroana

Echipă


Filosofia de afaceri a Grupului YTD se regăseşte de asemenea la nivelul echipei de lucru pe care YTD contează în activitatea sa de zi cu zi.

O echipă dinamică, profesionistă, formată din tineri, care aporă organizaţiei cunoştinţe, experienţe, abordări complementare, pentru a răspunde strategiei companiei de a fi în permanentă schimbare şi adaptare la mutaţiile pieţei şi la nevoile clienţilor.

Experţii noştri vă stau la dispoziţie pentru a dezvolta planuri de afaceri, studii tehnico-financiare, pentru a elabora cereri de finanţare, pentru a realiza proiecte personalizate pentru îmbunătăţirea sistemelor de management a companiei sau pentru a identifica surse de finanţare, investitori sau colaboratori în vederea dezvoltării proiectelor dumneavoastră.

Echipa YTD are experienţă de peste 5 ani în dezvoltarea şi implementarea de proiecte din fonduri europene (nerambursabile) în cadrul Programelor Operaţionale POSDRU, POSCCE, PODCA, PNDR, POR. Aceasta implică elaborarea dosarelor de finanţare, asigurarea de consultanţă privind derularea proiectelor, dar şi participarea efectivă la procesul de implementare şi finalizare a proiectelor, în calitate de resursă umană angajată.

YTD contează de asemenea pe o echipă de specialişti în formare, care vă stau la dispoziţie pentru dezvoltarea de programe şi metodologii formative şi pentru susţinerea efectivă de sesiuni de pregătire profesională a personalului.

2012 © YTD - Toate drepturile rezervate
Gazduire si Creare Site www.websiteuri.ro